FAQ

VILKEN STORLEK SKA JAG KÖPA?

Att hitta din perfekta passform är enkelt med våra detaljerade PUNDEEZ storleksguider. Kolla in guiden för att hitta rätt storlek för våra olika stilar och produkter.

VAR ÄR MIN BESTÄLLNING?

Efter att du lagt din beställning, räkna med 2 till 4 arbetsdagar för bearbetning och leverans från vårt lager. Du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsinformation när din beställning är på väg. Leveranstider är upp till 7 arbetsdagar för Europa och 12 arbetsdagar för andra länder från leveransdatumet.

VILKA BETALNINGSALTERNATIV ACCEPTERAR NI?

Vi accepterar större kreditkort inklusive Visa, MasterCard och American Express. Dessutom finns PayPal tillgängligt för en bekväm och säker utcheckningsprocess.

BEHÖVER JAG ETT KONTO FÖR ATT GÖRA ETT KÖP?

Ja, ett konto kommer automatiskt att skapas för dig när du gör ditt första köp. Detta gör att du kan spåra dina beställningar och snabbar upp framtida transaktioner.

VAD ÄR ER ÅTERBETALNINGS- OCH RETURPOLICY?

På grund av hygienstandarder och den personliga naturen av våra produkter accepteras inte returer. Vänligen granska storlekarna noggrant innan du beställer genom att konsultera vår storleksguide för att säkerställa nöjdhet med ditt köp.

HUR KONTAKTAR JAG KUNDTJÄNST?

För alla frågor eller assistans, vänligen kontakta oss genom vårt onlineformulär eller genom att maila oss direkt på [email protected].

HUR KAN JAG AVREGISTRERA MIG FRÅN E-POSTNYHETSBREVET?

För att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev, klicka helt enkelt på avregistreringslänken som finns längst ner i något av våra e-postmeddelanden.

VARFÖR BÖR JAG HANDTVÄTTA MINA PUNDEEZ?

För att bibehålla kvaliteten och förlänga livslängden på dina PUNDEEZ rekommenderar vi handtvättprogrammet på tvättmaskinen, eller handtvätt, och lufttorkning. Observera att kvaliteten på produktens tryck kan försämras över tid om den inte sköts ordentligt.

PRESSFÖRFRÅGNINGAR

För alla pressrelaterade förfrågningar, vänligen kontakta oss på [email protected].